رژیم غذایی مدیترانه ای


رژیم غذایی مدیترانه ای شامل غذاهای سنتی است که مردم در کشورهایی مانند ایتالیا و یونان در سال 1960 استفاده می کرده اند.


محققان خاطر نشان کردند که این افراد در مقایسه با آمریکایی های فوق العاده سالم بوده و کم تر در معرض خطر بیماری های کشنده بوده اند.


مطالعات متعددی نشان داده اند که رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند موجب کاهش وزن شود و به پیشگیری از حملات قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع 2 و مرگ زودرس کمک کند.


هیچ روش "کاملاً درستی" برای انجام این رژیم غذایی وجود ندارد. کشورهای زیادی در سراسر دریای مدیترانه وجود دارند و همۀ آنها غذاهای یکسانی نمی خورند.


این مقاله همان رژیم غذایی را توصیف می کند که تاثیر آن در مطالعات ثابت شده است.


این برنامۀ غذایی را می توان نسبت به نیازها و سلایق فردی تغییر داد.


اصول اولیه

چیزهایی که باید بخورید: سبزیجات، میوه ها، آجیل، دانه ها، حبوبات، سیب زمینی، غلات کامل، نان، گیاهان، ادویه جات، ماهی، غذاهای دریایی و روغن زیتون.


چیزهایی که باید در حد اعتدال بخورید: مرغ، تخم مرغ، پنیر و ماست.


چیزهایی که باید به ندرت بخورید: گوشت قرمز.


چیزهایی که نباید بخورید: نوشابه قندی شیرین، قند و شکر، گوشت فرآوری شده، غلات تصفیه شده، روغن های تصفیه شده و سایر غذاهای فرآوری شده.



ادامه مطلب :

ماردین

درمان دیابت