شکلات:

شکلات سرشار از فلاونوئیدها است و تحقیقات نشان می دهد که این مواد مغذی موجب کاهش مقاومت بدن به انسولین، بهبود حساسیت به انسولین، کاهش سطح انسولین و قند خون ناشتا و رفع ولع سیری ناپذیر نسبت به خوراک می شود. اما این را بدانیک که همه شکلاتها شبیه هم به وجود نیامده اند. در تحقیقات به عمل آمده در سال ۲۰۰۸ از دانشگاه کپنهاگ، گزارش ها حاکی از آن بود که افرادی که شکلات تلخ مصرف کرده بودند، در مقایسه با داوطلبانی که شیر کاکائو مصرف کرده بودند، به رغم دریافت سطحی پایین تر از فلاونوئیدهای مفید (و اغلب، قند بیشتر و چربی بیش از حد)، کمتر میل به خوردن خوراکی های شیرین، شور، و یا غذاهای پر چرب را داشتند. مصرف شکلات تلخ باعث شد داوطلبان به مقدار پیتزایی که برایشان در نظر گرفته شده بود و قرار بود در همان روز مصرف کنند، با کاهش ۱۵ درصدی تخمین زده شده دست رد بزنند. همچنین تحقیقات در پنج سال اخیر نشان داده اند که فلاونوئیدهای موجود در شکلات برای کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی، داشتن فشار خون نرمال و کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی، به میزان ۲ درصد نقش به سزایی داشته است.


ادامه مطلب :