لوبیا سفید:
سرشار از پروتئین و فیبر محلول کاهنده کلسترول است. حبوبات سبکی مثل لوبیا سفید، برای کند کردن روند افزایش قند خون بسیار مفید می باشند. به عنوان بخشی از تحقیقات به عمل آمده در دانشگاه تورنتو در سال ۲۰۱۲، ۱۲۱ نفر مبتلا به دیابت نوع ۲ یک رژیم غذایی سالم حاوی یک فنجان لوبیا سفید یا غلات سبوس دار را به صورت روزانه انجام میدادند. پس از سه ماه، مشاهده شد که گروه مصرف کننده ی حبوبات، سطح یک هموگلوبین یا همان A1C که کنترل متوسط قند خون را بر عهده دارد، حدود دو برابر کاهش چشمگیر تری نسبت به گروه مصرف کننده ی غلات داشت.

اسفناج:
اسفناج یکی از بسیار سبزیجات برگدار است که یافته ها نشان داده شده است که قادر خطر ابتلا به دیابت تا میزان زیادی کاهش دهد. محققین طی مطالعات خود در بریتانیا دریافته اند افرادی که در طول روز بیش از یک وعده اسفناج و سایر سبزیجات برگ دار مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از نیم وعده به صورت روزانه اسفناج مصرف کرده بودند، خطر ابتلا به دیابت را حدود ۱۴ درصد کاهش دادند. این سبزی به طور خاص غنی از ویتامین K، همراه با مواد معدنی گوناگون از جمله منیزیم، فولات، فسفر، پتاسیم و روی می باشد. اسفناج یک منبع خوب از لوتئین و زیگزانتین گیاهی و فلاونوئیدها های مختلف هست. اگر چه اسفناج یک منبع غنی از کلسیم نیز هست، اما ماده دیگری در اسفناج به نام اگزالیک اسید در اسفناج وجود دارد که مانع جذب کلسیم می شود. برای حل این مشکل پیشنهاد می شود اما شما می توانید اسفناج را به مدت یک دقیقه بجوشانید تا اثر این ماده ی شیمیایی کاهش یابد.

سیب زمینی شیرین:
یک بررسی نشان داد که سیب زمینی شیرین قند خون ناشتا را به میزان ۱۰ تا ۱۵ مرتبه کاهش میدهد. سیب زمینی شیرین همچنین شامل آنتوسیانین بوده که حاوی رنگدانه های طبیعی است که سیب زمینی شیرین را به رنگ نارنجی تیره تبدیل کرده و حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان می باشد. همچنین گفته شده که سیب زمینی شیرین خواص ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد میکروبی دارد.


ادامه مطلب :


1